Zaloge

V spletnem sistemu eCreator imate vse kar potrebujete za vodenje zalog in za izdelavo dokumentov za materialno knjigovodstvo.

Kaj vse pridobite za lažje poslovanje in upravljanje z zalogami?

  • Skladišča

  • Medskladiščni prenosi

  • Dobavitelji

  • Nabava

  • Inventura

  • Kartica artikla


Skladišča

Dodajate lahko neomejeno število skladišč. Ustvarjate lahko tudi konsignacijska skladišča vaših partnerjev.

Medskladiščni prenosi

Artikle lahko prenašate med skladišči in za vsak opravljen prenos se vam avtomatsko naredi dokument "Medskladiščnica", katerega lahko natisnete. Če artikle prenašate med lastnimi skladišči imate na voljo medsdkladiščnico, če pa ga prenašate v konsignacijsko skladišče za komisijsko prodajo lahko natisnete še dobavnico in račun za komisijsko prodajo.

Dobavitelji

Za olajšano poslovanje si lahko dobavitelje vnesete v šifrant dobaviteljev zgolj enkrat in jih boste imeli vedno na voljo s samo enim klikom. Dodatno vam je na voljo avtomatska pridobitev osnovnih podatkov dobavitelja na podlagi davčne ali matične številke iz javnega registra podjetij.

Nabava in dobava

Vnašanje nabave poteka preko enostavne vnosne forme, kjer vnesete osnovne podatke o nabavi (datum, skladišče in opis) in podatke o dobavitelju. Nato dodajate artikle/postavke v nabavo, kjer za vsakega izberete količino, nabavno ceno, popust in stopnjo DDV. 
Za vsako nabavo lahko nato izdelate dokument "Prevzemnica" in ga po želji natisnete.

Inventura

Vnašanje inventure poteka preko enostavne vnosne forme, kjer vnesete osnovne podatke o inventuri (datum, skladišče in opis). Za tem se vam pokaže seznam vseh artiklov v skladišču in možnost vnosa inventure količine artikla. Sproti se vam izpisujejo tudi viški in manjki.

Kartica artikla

V kartici artikla lahko podrobno vidite kaj in kdaj se je dogajalo z določenim artiklom v izbranem skladišču. Kartica vam omogoča celoten pregled dogajanja artikla in manipulacij z njim v spletnem sistemu. Kartica artikla je povezana z drugimi moduli Računi, Blagajna in Trgovina, tako da imate na enem mestu zbrane vse informacije, ki jih potrebujete za časovno analizo artikla.

Vsi, ki želite sami vnašati izdane in prejete račune ter spremljati zaslužek in stroške ?

Vabljeni k nam z našo računovodsko ekipo. Mi vam bomo svetovali in vam pomagali ne pa samo izstavljali račune. Naše priporočilo je odprite podjetje in ne SP. Mi vam bomo pomagali pri vodenju podjetja. Pomagamo vam tudi z odpiranjem računov v tujini. Nihče vas ne bo mogel enostavno blokirati.

Registrirajte se še danes, ne mučite se s programi, ki vas omejujejo! Sprostite svojo domišljijo!

Brez drobnega tiska, v kolikor s programom niste zadovoljni ga preprosto nehate uporabljati, nas obvestite na e-mail in ne bomo vam poslali računa! Če želite zgolj na hitro pregledati funkcionalnosti sistema se prijavite v demo račun.