e-Računi

Spletni sistem za vodenje računov je izjemno enostaven za uporabo in ekološko naravnan. Račune v obliki PDF pošiljajte kar preko email naslova. Slednje je povsem legalno, če se prejemnik računa s tako obliko poslovanja strinja. Nepotrebno tiskanje in uničevanje papirja in narave je popolnoma nepotrebno dejanje v 21 stoletju. Če stranka želi račun seveda lahko tudi natisnete.


Vodite vse vaše izdane račune, prejete račune in predračune na enem mestu v spletnemu sistemu eCreator. Vedno sledimo novim zakonskim zahtevkom in neprestano brezplačno nadgrajujemo sistem, vam pa ni potrebno storiti popolnoma ničesar. Vse kar potrebujete za delo je spletni brskalnik, ki ga zagotovo že imate, če lahko prebirate tole spletno stran.


Z nami je skrb za dostop do električnega omrežja preteklost. Poslujte in izdajajte račune vedno in povsod (preko računalnika, tablice ali mobilnega telefona). Sodelujte s partnerji hitro in preprosto  z enim klikom preko programa jim posredujte račune, naročila in druge dokumente. Partner, ki uporablja program eCreator, bo datoteke prejel v trenutku. Sedaj lahko račune pošiljate tudi preko elektronske pošte ali SMS-a. 


Ste naveličani vnašanja velike količine podatkov?

Za lažje in hitrejše upravljanje z računi lahko kupca vnesete 1-krat in si tako prihranite veliko časa ko boste izdajali račune. Za vsakega kupca imate na voljo tudi finančne podatke zadnjih dve let in blokade TRR računa. Ravnajte preventivno in bodite na tekočem s kom poslujete.

kupci

Računi

Izdaja računa je zelo preprosta in uporabniku prijazna storitev. V le nekaj korakih ustvarite račun ni že imate na voljo račun v obliki PDF in eSlog 1.6. Stranke vam bodo hvaležne, ko bodo račun avtomatsko uvozili v spletno banko. Izdelate lahko tudi periodični račun in izberete interval (mesečno,tedensko,...) izdajanja računa.

552b9673ede1286e5f007dee_slika%20racuni.pngvnos postavk
Vsi, ki želite sami vnašati izdane in prejete račune ter spremljati zaslužek in stroške ?

Vabljeni k nam z našo računovodsko ekipo. Mi vam bomo svetovali in vam pomagali ne pa samo izstavljali račune. Naše priporočilo je odprite podjetje in ne SP. Mi vam bomo pomagali pri vodenju podjetja. Pomagamo vam tudi z odpiranjem računov v tujini. Nihče vas ne bo mogel enostavno blokirati.

Registrirajte se še danes, ne mučite se s programi, ki vas omejujejo! Sprostite svojo domišljijo!

Brez drobnega tiska, v kolikor s programom niste zadovoljni ga preprosto nehate uporabljati, nas obvestite na e-mail in ne bomo vam poslali računa! Če želite zgolj na hitro pregledati funkcionalnosti sistema se prijavite v demo račun.