Potni nalogi

Vam pisanje potnih nalogov vzame preveč časa?
Bi radi imeli večji nadzor nad realnimi prevoženimi kilometri vaših zaposlenih?
Bi radi imeli ob koncu dneva izpisan potni nalog z enim samim klikom?
S spletnim sistemom eCreator lahko imate to in še več.

Vodenje in vpisovanje potnih nalogov s spletnim sistemom eCreator je izjemno enostavno. Za lažjo predstavo imate na voljo tudi avtomatičen izris vaše poti in izračun kilometrine na podlagi relacije s pomočjo Google zemljevidov.

Poleg vsega imate na voljo tudi mobilno aplikacijo za operacijski sistem Android, s katero lahko beležite vašo trenutno relacijo in tako tudi nadzorujete vaše zaposlene, da pri podajanju relacij ne bo prihajalo do fiktivnih podatkov.

552ba246818c9a8176032f5b_google-play.png

 

Kaj vse pridobite za delo s potnimi nalogi?

Šifranti

Vpišite podatke vaših osebnih in službenih vozil. Za vsako vozilo si lahko zapišete vrsto podatkov (model, znamka, registrska, vrednost vozila, ...) in pregledujete relacije, narejene z vozilom. Zabeležite si lahko tudi vse vaše zaposlene in njihove osebne podatke, ter pregledujete relacije, ki so jih zaposleni opravili.

Grafičen izris in avtomatiziran preračun kilometrine

Intuitiven vmesnik za vnašanje podatkov potnega naloga. Vnesite začetni naslov, vmesne kraje in končni naslov in pridobili boste grafičen izris poti in izračun kilometrine. Pot lahko enostavno spreminjate na zemljevidu tako, da kliknete na začetno, vmesno ali končno točko in jo peljete na drugo lokacijo. Kilometrina in pot se vam avtomatsko preračunava in izpisuje.

Navodila za pot

Iz potnega naloga si lahko pregledate in natisnete tudi podrobna navodila za pot. Navodila so osnovana iz Google Zemljevidi sistema, tako da si predhodno lahko natisnete zelo natančno pot do cilja.

Mobilna aplikacija

Brezplačna mobilna aplikacija za operacijski sistem Android, ki vam olajša beleženje relacije. Ob začetku poti vklopite mobilno aplikacijo, kliknete na gumb "Začni pot" in se odpravite na pot. Ko končate s potjo, zaključite pot in relacijo imate že na voljo za uporabo v spletnem sistemu eCreator.
Mobilna aplikacija je dostopna na Google Play Market. Za delovanje potrebujete mobilno napravo ali tablični računalnik z operacijskim sistemom Android in povezavo do interneta.

Kaj potrebujete za delovanje?


Kako deluje?

Mobilna naprava s pomočjo triangulacije ali GPS signala pridobi vašo lokacijo in jo vsakič, ko se vi premaknete za minimalno 1 kilometer, sporoči strežniku eCreator, kjer se vaša relacija zapisuje v podatkovno bazo. Za delovanje aplikacije ne potrebujete nujno mobilne naprave, ki podpira GPS signal, vendar je priporočljivo za boljšo natančnost. 

Ko zaključite pot, se aplikacija in nadzor vaše lokacije prekine. Najnovejšo pot, ki ste jo zabeležili z mobilno napravo, je že na voljo za uporabo v sistemu eCreator pri modulu "Potni nalogi".

Navodila za uporabo

  • Prijavite se v mobilno aplikacijo z istimi podatki, kot se prijavljate v spletni sistem eCreator.

  • Zgornja polovica zaslona je informativna in vam prikazuje trenutno stanje mobilne naprave. Prikazuje, ali sta dostop do interneta in vaša lokacija dosegljiva.

  • Če imate dostop do lokacije in interneta, je vse, kar morate narediti to da pritisnete na gumb "Začni pot" in nato na gumb "Končaj pot", ko zaključite vašo pot.

  • Spodaj vam sproti osvežuje vaše koordinate, datum zadnje posodobitve lokacije in zadnji poslani naslov na strežnik eCreator.

  • Ko zaključite pot, jo imate že na voljo za uporabo pri potnih nalogih. Kreirajte nov potni nalog in pri izbiri poti kliknite na “Pridobi relacijo iz mobilne aplikacije”

552ba5caa2ec8d8276bfbcd2_potni_nalogi_mobilna_aplikacija.png